Mobil

Mobilon is elérhető Kaszinók

Az okostelefonok elterjedésével minden szolgáltató kifejleszti alkalmazását mobil felületekre is – természetesen ez alól az online kaszinók sem kivételek. Elég nagy választék áll rendelkezésünkre, igen sok kaszinóban játszhatunk ma már a mobilunkról is!

Mobilunkon keresztül hasonló játékokat érhetünk el és játszhatunk, mint a számítógép előtt ülve az online kaszinóban. A legtöbb Mobil kaszinó kínál Üdvözlő Bónuszt (így akár ingyen is kipróbálhatjuk a felkínált játékokat), több nyerőgép játéknál Progresszív Jackpot nyereményért is játszhatunk, melyek összege akár több millió dollárt is elérhetnek!Mobil Nyerőgépes Játékok

A legtöbb mobil készülék (főleg okostelefonok – iPhone, iPad, Android, Blackberry vagy hasonló Java-alkamazású eszközök, pl. tabletek) képesek kaszinó játékok futtatására. A kapcsolat biztonságos, ugyanazt a ’https’ kapcsolatot használják, mint a számítógép böngészők.

A mobil kaszinó alkalmazás használata talán még egyszerűbb is, mint az online kaszinós felület: a készülékkel könnyedén, egyszerűbb felületet használva beléphetünk a kaszinó oldalra, ha még nem tettük regisztrálhatunk is, feltölthetjük egyenlegünket és nyereményünket is lekérhetjük számlánkról. A kaszinó oldalak ezekért a szolgáltatásokért (és a mobil kaszinózásért) természetesen nem számolnak fel semmilyen extra díjat.

Részletes Mobilkaszinó ISMERTETŐNK ► Mobil Nyerőgépes Játékok
Igen sokféle lehetőséget kínálnak mára az online kaszinók mobil eszközökre
Alábbi ismertetőinkben összegezzük ezeket:

Lényegében mobilunkon keresztül hasonló játékokat érhetünk el és játszhatunk, mint a számítógép előtt ülve az online kaszinóban.

A legtöbb Mobil kaszinó kínál Üdvözlő Bónuszt (így akár ingyen is kipróbálhatjuk a felkínált játékokat), több nyerőgép játéknál Progresszív Jackpot nyereményért is játszhatunk, melyek összege akár több millió dollárt is elérhetnek!

A mobil kaszinók igen jó választás lehet tehát mindazoknak, akik nem csak otthonról, számítógépükről szeretnének játszani – kiemelkedő minőséget és izgalmakat kapunk mobilunkra is, legyünk bárhol!

Nyerőgépek mobilon

Manapság már rengeteg nyerőgépes játék érhető el mobilos alkalmazás segítségével. Azok a kaszinók, akik működtetnek okostelefonos termeket, mind rendelkeznek nyerőgépes programokkal is!

Ezekben nem is annyira a grafikai megoldások a hangsúlyosak, mint inkább a gyors játékmenet és a nagy nyeremények.

A kezdő és a gyakorlott játékosok egyaránt találnak maguknak megfelelő játékot ebben a kategóriában, akár az egészen nagy nyeremények ígéretével is.

Mobil Nyerőgépes Játékok

♠ Major Millions Mobile
Ez egy népszerű nyerőgépes játék mobilos változata. Egyszerű progresszív jackpot nyereményes nyerőgép mely bárhol, bármikor elérhető az okostelefonon keresztül.

A hagyományos, “brit pub” stílusú nyerőgépben a szokásos képeket találjuk meg mint, a cseresznye, a BÁR, és a 7-es. Hagyományos háromtárcsás kiosztás, három hagyományos kötési vonallal, és három érmés játékmóddal. A jackpot elnyeréséhez mindhárom érmét fel kell használni. Egy érme bedobásával a középső nyerővonal lép életbe, két érmével a felső kettő, hárommal pedig mindegyik sor nyerővé válik

A progresszív játékmód miatt a jackpot nyeremény akár millió dolláros szintet is elérheti.

Netent által kifejlesztett Flowers Touch népszerű játék, amit kifejezetten mobilos felhasználásra készítettek.

Látványos grafikával és remek hangeffektekkel rendelkező, öttárcsás nyerőgépen főleg virágszimbólumok vezetik a nyereményhez a játékosokat. Nyerési esélyt növeli a sok ingyen pörgetés és dupla szimbólumok.

Az érmék értékének változtatásával variálhatjuk a tétek, és ebből következően a nyeremények nagyságát. Szórakoztatóan és nagy esélyekkel szállhatnak harcba szerencséjükkel a nagy nyereményekért.
Mobil készülékekre alkalmazást kínáló kaszinók listája:
Az alábbi kaszinókban játszhatunk a mobilunkról is:

Vélemény, hozzászólás?